Handlekurv

Vedbank

GRATIS Lagring og levering!

Aldri gå tom for ved med Vedbank, og med vår delbetaling kan du fordele både levering og betaling utover sesongen. Sikre deg ved for vinteren nå!

1. Gjør et inskudd. 
Bestill antall sekker du trenger for hele sesongen. Gjerne velg 6-36 mnd delbetaling i kassen.

2. Gjør et uttak. 
Logg inn og bestill en hjemlevering av minst 10 sekker av gangen. Leveringen er gratis og du bestemmer dag og tid.

3. Nyt vinteren
Nyt vinteren og aldri vær redd for å gå tom for ved. Du kan når som helst fylle på vedkontoen din med mer ved.

Har du noen gang opplevd den frustrasjonen det er å gå tom for ved midt på vinteren? Frykten for å fryse og stresset med å finne pålitelige leverandører kan virkelig sette en demper på den kalde årstiden. Men frykt ikke! Vi har svaret for deg – Vedbank,  vår nye tjeneste som tar vare på vedbehovene dine gjennom hele vinteren.

Vedbank er ikke bare en vanlig vedtjeneste. Vi går langt utover det tradisjonelle vedkonseptet ved å tilby deg en unik og praktisk løsning som garanterer at du alltid har nok ved tilgjengelig når du trenger det som mest. Så hvordan fungerer det?

Først og fremst kan du kjøpe et større parti med vedsekker fra oss. Men her er det som gjør oss annerledes: Vi gir deg muligheten til å lagre disse sekkene hos oss! Ja, du hørte riktig. Du trenger ikke bekymre deg for plassmangel eller sikkerhet. Vi tar vare på veden din trygt og sikkert, slik at du kan fokusere på andre viktige ting i livet.

Når vinteren kommer og du begynner å bruke opp veden din, er det bare å logge inn og bestille et uttak. Vi tilbyr deg gratis levering av vedsekker direkte til døren din. Vi er i her for å sikre at du alltid har varmen i hjemmet ditt.

Men det stopper ikke der. Vedbank er dedikert til å tilby deg den beste kvaliteten på veden din. Vårt erfarne team sørger for at veden er nøye kuttet, tørket og klargjort for å gi deg den mest effektive og varmende opplevelsen.

Vi forstår også viktigheten av bærekraftighet. Derfor kommer all veden vår fra bærekraftig skogbruk og er FSC-sertifisert. Når du velger Vedbank, velger du ikke bare kvalitet og bekvemmelighet, men også en miljøvennlig løsning for oppvarming av hjemmet ditt.

Så la oss oppsummere fordelene ved Vedbank:

  1. Lagring uten kostnad: Vi tar vare på veden din uten ekstra kostnad.
  2. Gratis levering: Bestill veden du trenger, og vi leverer den direkte til døren din uten ekstra kostnad.
  3. Norsk og tørr kvalitetsved.
  4. Bærekraftighet: Vi sørger for at all veden vår kommer fra bærekraftige kilder.

Vedbank er her for å gi deg den mest praktiske og pålitelige måten å håndtere vedsbehovene dine gjennom vintere

Vedbank